INFO & KONTAKT

55 45 30 42

Ring mig op?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Medlem af Byg Garanti

Autoriseret Cembit Mester​

Certificeret Plastmo Partner​

Alt tømrer- og snedkerarbejde​

Behandling af skimmelsvamp i høj kvalitet

Har du fået skimmelsvamp i dit hjem eller på din arbejdsplads? Så er det med at komme det til livs hurtigst muligt. Det kan nemlig både ødelægge bygningen og være sundhedsskadeligt for dig. 

Hos Tømrerfirmaet Otto Hansens eftf v/ Thomas Hansen tilbyder vi behandling af skimmelsvamp til kunder i og omkring Fuglebjerg, Næstved, Slagelse og Skælskør. Vi arbejder også på kunder i andre byer.

Som tømrerfirma har vi stor erfaring i tømrerbranchen og med at komme skimmelsvamp til livs. Vi kan hjælpe hele vejen rundt ­– både med bekæmpelse af skimmelsvamp, men også med den eventuelle renovering, som de angrebne steder efterfølgende skal gennemgå.

Hvordan fjerner man skimmelsvamp?

Hvad end du opdager skimmelsvamp i dit private hjem eller på din arbejdsplads, er en behandling af skimmelsvamp altid en god idé. Her på siden står vi altid klar til at hjælpe kunder med fjernelse af skimmelsvamp.

Vi fjerner naturligvis skimmelsvampen og hjælper derudover med den efterfølgende renovering, hvis der er behov for det.

I behandling af skimmelsvamp bruger vi en speciel maskine, der kan tørdampe svampen, som typisk sætter sig i hjørner af vinduer, vægge, lofter og gulve. Disse elementer udskifter vi naturligvis også gerne, efter at svampen er blevet dræbt. Vi garanterer et veludført stykke arbejde, som du får til en billig pris.

Ring til os, og bekæmp og fjern skimmelsvamp i dag

Mangler du hjælp til at få fjernet skimmelsvamp, bør du kontakte os med det samme. Vi giver altid gode priser og tilfredsstillende resultater.

Ring til os, og bekæmp og fjern skimmelsvamp

 Mangler du hjælp til at få fjernet skimmelsvamp, bør du kontakte os med det samme. Vi giver altid gode priser og tilfredsstillende resultater.Du kan ringe til os på telefon 55 45 30 42 eller skrive på mail info@fuglebjergtoemreren.dk, og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud snarest muligt.​

Thomas Hansen - Tømrer & Bygningskonstruktør

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde