INFO & KONTAKT

55 45 30 42

Ring mig op?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Medlem af Byg Garanti

Autoriseret Cembit Mester​

Certificeret Plastmo Partner​

Alt tømrer- og snedkerarbejde​

Udskiftning af vinduer og døre hos eksperter

Vi er et professionelt tømrerfirma, som har mange års erfaring med at udskifte nye vinduer og nye døre, eller endda hjælpe med montering af døre og vinduer.

Så trænger dit hus eller sommerhus til nye døre og vinduer, eller skal de blot justeres og tilpasses, så kan vi være dig behjælpelige. Vi hjælper med at montere vinduer og døre i Fuglebjerg, Skælskør, Slagelse, Næstved og omegn.

​​

Montering og udskiftning af vinduer og døre

Vi leverer kvalitetsløsninger til private kunder, og vi har stor erfaring med enhver form for opgave inden for vinduer og døre. Vi kan både montere og udskifte dine vinduer og døre, så du kan få nogle nye solide monteret, som sikrer dig en bedre isolation, og samtidig giver dig kvalitet i hverdagen. Vi lytter til, hvad du som kunde har af præferencer, og sammen finder vi frem til en rigtig god løsning.

Vi rådgiver naturligvis, hvis vi har nogle vigtige pointer, som skal til for at løse opgaven med montering af vinduer og døre, og samtidig tilbyder vi at stå for hele entreprisen under projektet, således at du ikke skal bekymre dig om noget, og kun har kontakt med os.

Ring og få tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Der er intet værre end døre der knirker, er ved at revne eller utætte og punkterede vinduer, og derfor skal de selvfølgelig bare udskiftes hurtigst muligt. Er det ikke nok med nye vinduere og døre, så hjælper vi også med en fuld renovering af dit hus.

Bor du i Fuglebjerg, Skælskør, Slagelse, Næstved eller områder nær disse, og har du brug for et professionelt kig på dine døre og/eller vinduer, så tøv ikke med at ringe på 55 45 30 42​ eller send os en mail på ​info@fuglebjerg-toemreren.dk, og så vil du hører fra os hurtigst muligt.​​

Thomas Hansen - Tømrer & Bygningskonstruktør

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde