Bygningskonstruktør og tømrerarbejde​

Som bygningskonstruktør, tilbyder vi alle former for tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybyggeri, renovation og vedligeholdelse samt tilbygning, og vi sørger naturligvis for, at alle vores løsninger er i bedste kvalitet.

Vi har eksisteret og været bygningskonstruktør siden 1912, og vores erfaring og ekspertise er kun blevet større efterhånden som vi er vokset som firma, og har løst flere og flere opgaver indenfor bygningskonstruktør og tømrerarbejdet.​

Vi er en bygningskonstruktør i Slagelse og Næstved med sans for kvalitet

Vi er glade for at kunne stille en bygningskonstruktør til rådighed, hvis du har en opgave, som kræver professionelle hænder til at varetage denne.

Som bygningskonstruktør, tilbyder vi løsninger til både private- og erhverv, og hos os ser vi ikke en opgave som værende hverken for stor eller for lille til at blive løst – alle fortjener en god løsning og et godt professionelt håndværk, som holder mange år ud i fremtiden.​​

Som bygningskonstruktør, hjælper vi dig uanset om du har brug for at få lagt nyt gulv, skal have totalrenoveret dit hus eller have bygget ny garage, så kan det anbefales at få en bygningskonstruktør ind over opgaven.

Som bygningskonstruktør, vil vi glædeligt påtage os ansvaret for at løse din opgave, og vi sørger for at der ikke er en finger at sætte på arbejdet efterfølgende.

Tag kontakt til os allerede i dag

Bor du i områder omkring Fuglebjerg, Skælskør, Næstved eller Slagelse, uanset om du er private- eller erhverv, og har du en opgave, som kræver en bygningskonstruktør, så ring på telefon​ 55 45 30 42 eller skriv til os i dag ved brug af vores kontaktformular.

Så vil du høre fra os indenfor ganske få hverdage, og vi vil køre ud til dig og sammen tage en snak omkring opgaven og dens omfang. Vi vil være din fortrukket bygningskonstruktør.​​

Medlem af BYG garanti - Din sikkerhed

​Vi udfører nybyggeri, renoveringer af huse, ejendomme, kirker, gårde m.m. på det meste af vestsjælland, midtsjælland og Sydsjælland.

Læs mere her

Følg med på Facebook

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af os så hurtigt som muligt! Herefter kan du få et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Hansen
​- Tømrer & Bygningskonstruktør

​Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Adresse

Sorøvej 21, 4250 Fuglebjerg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 55 45 30 42

Send en mail

Tømrerfirmaet Thomas Hansen CVR: 36276045