INFO & KONTAKT

55 45 30 42

Ring mig op?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Medlem af Byg Garanti

Autoriseret Cembit Mester​

Certificeret Plastmo Partner​

Alt tømrer- og snedkerarbejde​

Tilbygning til dit hjem i Slagelse, Næstved og omegn

Har du gennem længere tid gået med tanker og planer om, at få lavet en tilbygning derhjemme, så du kan få en garage, lidt mere plads i form af et nyt værelse eller en større stue? Så kan vi hos hjælpe dig og sikre at din drøm om en ny tilbygning går i opfyldelse.

Vi leverer mange løsninger til din tilbygning

Vi har stor erfaring med tilbygning, og vi kan levere mange forskellige former af tilbygning, både garager, udestuer, arealudvidelse og alt sammen i flere forskellige materialer. Vi ved, hvor stor en betydning en tilbygning får, og derfor bruger vi også den fornødne tid på, at få den til at passe helt perfekt ind med resten af stilen. 

Samtidig lytter vi til, hvad du har af forslag, idéer og spørgsmål, og du vil også hele tiden være tæt på projektet, og kunne følge med i, hvad der sker hver eneste dag.

Sammen med vores tilbygning, tilbyder vi også at stå for hele entreprisen, hvis du ønsker dette. Det kan lette en hel del, og få tilbygning og processen til at forløbe meget hurtigt.

Så skal du også kun holde kontakt med os, og så står vi for alt andet omkring din tilbygning.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud

Kunne du have interesse i at høre fra os, og skal tilbygning ske i området omkring Fuglebjerg, Skælskør, Slagelse eller Næstved, så ser vi frem til at høre fra dig. Ring til os allerede i dag på telefon 55 45 30 42, og så vil vi komme ud og tage et kig på dit projekt, og sammen finder vi en rigtig god løsning.​

Thomas Hansen - Tømrer & Bygningskonstruktør

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde