​Tagrenovering af bevarelsesværdige bygninger

Er du på udkig efter et kompetent tømrerfirma, som kan hjælpe dig med tagrenovering? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Tømrerfirmaet Otto Hansen eftf v/ Thomas Hansen tilbyder vi forskellige former for renovering af tag til kunder i og omkring Fuglebjerg, Næstved, Slagelse og Skælskør.

Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at udføre forskellige former for tagrenovering. Vi laver eksempelvis meget arbejde for kirker og andre bevarelsesværdige bygninger. 

Selvom vi lægger et nyt tag på sådanne bygninger, sørger vi altid for at beholde den naturlige og gamle stil.​

Hvad koster en tagrenovering?

Prisen på en tagrenovering afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer blandt andet an på opgavens omfang. Dog giver vi altid en billig pris, selvom arbejdet er af høj kvalitet.

Vi er desuden medlem af BYG Garanti, som er din sikkerhed for, at det udførte arbejde er korrekt og ordentligt lavet.

Ligegyldig hvilken form for tagrenovering, du mangler hjælp til, står vi altså klar til at hjælpe dig. Vi har brede kompetencer, så vi kan hjælpe med både stort og småt. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du mangler en erfaren og grundig tømrer, der kan udføre forskellige former for tagrenovering, kan du kontakte os med det samme. Vi giver altid gode priser og skaber resultater af høj kvalitet.

Du kan kontakte os på telefon 55 45 30 42, og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.Vi ser frem til at løse din opgave for dig.

Følg med på Facebook

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op af os så hurtigt som muligt! Herefter kan du få et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Hansen
​- Tømrer & Bygningskonstruktør

​Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Adresse

Sorøvej 21, 4250 Fuglebjerg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 55 45 30 42

Send en mail

Tømrerfirmaet Thomas Hansen CVR: 36276045